Вашият приносВсички проучени, разработени и маркирани маршрути от сдружение "Зелена Странджа" са резултат от желанието на хората да прекарват време сред природата, да я опознават и пазят. Самото сдружение нямаше да съществува и провежда дейностите си, ако нямаше желаещи да се включват в тях. Това, което правим, е изцяло ОБЩО ДЕЛО с голям брой участници в него.


Ето няколко начина как можете да допринесете за развитие на дейностите на сдружението:  • - Като участвате в ежеседмичните походи, за което си плащате съответната такса за организация и услуги на планински водач. По този начин, освен че ще ставате все по-здрави физически и психически, по-знаещи и информирани, вие ще допринасяте и за финансовата независимост на сдружението, устойчивостта на дейностите във времето и постигането на още по-добри резултати.


  • - Като участвате в доброволческите акции за почистване, залесяване и други каузи. По този начин с труда си вие допринасяте за справяне с наболели екологични проблеми, за по-доброто състояние на туристическите маршрути, за увеличаване на зеленото богатство на планетата и т. н.   •  - Като направите дарение за изтеглен GPS-трак за маршрут от електронния пътеводител, който искате да преминете сами. По този начин ще се събират средства за маркиране на този маршрут.   • - Като си купите ПРОДУКТИ ЗА ПЛАНИНА от Зелена Странджа, печалбата от които също се използва за маркиране и поддръжка на маршрути като Тур Странджа.


  • - Като подарите ваучер за участие в поход на "Зелена Странджа" на свой приятел.   • - Като направите дарение по сметката на Сдружение Зелена Странджа


Сдружение Зелена Странджа
Банка ДСК
IBAN: BG50STSA93000027697637
BIC/SWIFT : STSABGS


 


БЛАГОДАРИМ ВИ!


ДО НОВИ СРЕЩИ ПО ГОРСКИТЕ ПЪТЕКИ!
Назад